1. De introductie van de NESCAFÉ Gold Barista

  2. Terug
    www.nestlepromoties.nl
    Succesvolle run op nieuw koffiezetapparaat

    De introductie van de NESCAFÉ Gold Barista was een mooie én succesvolle actie. De run op de nieuwste koffiemachine van Nestlé was enorm. En natuurlijk was ons er alles aan gelegen dat de vele consumenten hun nieuw machine op tijd en volgens voorschriften in huis hadden.

    De NESCAFÉ Gold Barista is niet zomaar een machine. Het is een volautomatische koffiemachine waar oplosbare Espresso, Lungo, Americano, Cappuccino en Latte Macchiato mee gezet kan worden. Toen we gevraagd werken om de promotie rondom de introductie van deze koffiemachine te regelen, waren we meteen enthousiast.

    Bij de introductie van een nieuw product van een populair merk komt als vanzelfsprekend veel kijken. In dit geval ging het om een spaaractie met e-commerce. We regelden een mooie website, unieke codes, een uitgekiend distributieproces, een uitstekende consumentenservice, de opslag van de koffiemachines, veilige financiële transacties en nog veel meer. Uiteraard moet alles juridisch dichtgetimmerd zijn. Verder staan we tijdens zo’n promotie borg voor optimale data privacy en data security.

    Een grote actie heeft alleen kans van slagen bij een doordacht plan. Daarom is die voorfase zo belangrijk: we leggen dan onder andere een voorstel bij onze klant neer, er vindt constant afstemming plaats, we ontwikkelen een technisch plan, een security scan, een consumentenscan en nog veel meer.

    Vanaf het moment dat de actie ging lopen was het druk, heel druk. En als het aan de voorkant al zo druk is, dan is er back-end logischerwijs ook veel te regelen. Zo hadden we vooraf bijvoorbeeld bepaald dat de orders twee keer per week verwerkt zouden moeten worden. Er reden tijdens de actieperiode ontzettend veel DHL-vrachtwagens met koffiezetapparaten rond. En dat uiteraard allemaal om de NESCAFÉ Gold Barista op tijd bij de consument te hebben.

    Ingezette diensten:
  3. Neem vooral contact op

    En zo bieden we bij Actie Platform nog veel meer toegevoegde waarde. Wilt u weten hoe we onze services vormgeven en hoe we data privacy en data security waarborgen? Neem dan contact op via: info@actieplatform.nl of bel 0226 74 80 11