1. Privacy

  2. Dit is de privacyverklaring van Actie Platform, ingeschreven in het Handelsregister bij de Kamer van Koophandel onder nummer 55763421, inzake de website actieplatform.nl. Deze privacyverklaring heeft betrekking op de gegevensverwerking door Actie Platform door middel van het klantensysteem van Actie Platform en de verwerkingen via onze website actieplatform.nl alsmede met betrekking tot het gebruik van cookies.

    Persoonsgegevens die kunnen worden verwerkt

    Actie Platform kan uw persoonsgegevens verwerken, omdat u gebruik maakt van de diensten van Actie Platform en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een formulier op de website aan Actie Platform verstrekt.

    Actie Platform kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
    • Uw voor- en achternaam
    • Uw functietitel
    • Uw geslacht
    • Uw afdeling
    • Uw adresgegevens
    • Uw telefoonnummer
    • Uw e-mailadres
    • Uw IP-adres
    • Uw bedrijfsnaam en de NAW gegevens hiervan
    • Informatie over uw locatie, apparaat, browser instellingen en surfgedrag

    Waarom Actie Platform gegevens nodig heeft

    UITVOEREN VAN DE GESLOTEN OVEREENKOMST
    Actie Platform kan uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een, met u gesloten, overeenkomst van opdracht. Bijvoorbeeld voor het versturen van een nieuwsbrief.

    CONTACT OPNEMEN NA CONTACTAANVRAAG
    Actie Platform verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

    NIEUWSBRIEF
    Om een persoonlijke nieuwsbrief te kunnen versturen hebben wij uw e-mail adres en volledige naam nodig. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief. Voor onze nieuwsbrief kunt u zich op ieder moment uitschrijven via de link onder elke nieuwsbrief.

    DE WERKING VAN DE WEBSITE OPTIMALISEREN, VERBETEREN EN BEVEILIGEN
    Op de website van Actie Platform worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer, het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website, voor beveiliging van onze website en voor een correcte werking van onze website en bijbehorende plugins of webapplicaties. Actie Platform gebruikt deze informatie om de werking van de website zo optimaal mogelijk te maken, te verbeteren en te beveiligen. Actie Platform kan deze gegevens delen met derden of toepassingen van derden zoals Google Analytics. Zie paragraaf ‘Delen met derden’.

    FUNCTIONELE COOKIES
    Wij maken gebruik van functionele cookies, die nodig zijn voor een correcte werking van onze site. Cookies zijn bestanden, opgeslagen op uw computer, om bijvoorbeeld gebruikers te onderscheiden of artikelen in een winkelmandje op te slaan. Deze cookies kunnen op elk moment via de browser instellingen van de computer verwijderd worden.

    TRACKING COOKIES
    Naast functionele-cookies kunnen wij gebruik maken van tracking-cookies. Deze analyseren het surfgedrag en onderzoeken advertentie voorkeuren. Hiervoor gebruiken wij externe software zoals bijvoorbeeld een Facebook-pixel. Voordat wij gebruik maken van deze tracking cookies vragen wij eerst expliciet toestemming tijdens uw bezoek aan onze website. Deze vertoning vindt u in de zogeheten cookie-notice-bar, bovenin de pagina. U bent niet verplicht deze cookies te accepteren om onze website te bezoeken. Bovendien kunnen deze cookies op ieder moment, via de browser instellingen van de computer, verwijderd worden.

    Hierna zal opnieuw toestemming worden gevraagd. Persoonsgegevens die bijvoorbeeld gekoppeld zijn aan uw Facebook- of Googleaccount kunt u via die betreffende organisaties verwijderen.

    GEBRUIK SOCIAL MEDIA KOPPELINGEN
    Op onze pagina’s kunnen plugins van sociale netwerken staan zoals Facebook, LinkedIn en Twitter. Wanneer deze gebruikt worden en u aangemeld bent bij een van deze diensten, kan het zijn dat deze netwerken gegevens ontvangen over uw surfgedrag. Als u onze pagina’s bezoekt, kan via deze social media plugins een directe verbinding tot stand gebracht worden tussen uw browser en de servers van de social media. Hierdoor komen deze partijen te weten dat u met uw IP-adres onze website hebt bezocht. Op die manier kan bijvoorbeeld Facebook uw bezoek aan onze pagina's aan uw gebruikersaccount koppelen. Wij willen u erop wijzen dat wij als aanbieder van de pagina’s niet in kennis worden gesteld van de inhoud van de verzonden gegevens of het gebruik daarvan door deze bedrijven. Als u niet wilt dat deze bedrijven het bezoek aan onze pagina’s koppelen aan uw social media-account, dan dient u uit te loggen bij de social media kanalen alvorens u onze website bezoekt.

    GEBRUIK OVERIGE PLUGIN SCRIPTS EN WEBFONTS
    Op onze website wordt gebruik gemaakt van JavaScript-code voor een juiste werking en weergave van onze website. Deze kan ook afkomstig zijn van een externe partij zoals bijvoorbeeld Google Webfonts. Indien u JavaScript in uw browser activeert en geen JavaScript-blocker geïnstalleerd heeft, zal uw browser mogelijk persoonsgegevens doorsturen als er een code wordt ingeladen door een van onze leveranciers. Het is ons niet bekend welke gegevens gekoppeld worden aan de ontvangen gegevens en voor welke doeleinden deze gegevens gebruikt worden. U kunt voorkomen dat JavaScript-code wordt uitgevoerd door een JavaScript-blocker te installeren (bijv. www.noscript.net).


    Hoe lang Actie Platform gegevens bewaart

    Actie Platform bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan 26 maanden bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt, of nadat deze wordt ontbonden. Cookies zijn op elk moment door u te verwijderen in de browser instellingen.


    Delen met derden

    Actie Platform verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, om te voldoen aan een wettelijke verplichting, of om de werking van onze website te optimaliseren, verbeteren en beveiligen. Hieronder valt ook het delen van informatie met webapplicaties, leveranciers en hostingproviders die nodig zijn voor de werking van onze site en web functionaliteiten. Wij zullen zorgvuldig met deze gegevens omgaan door deze zoveel mogelijk geanonimiseerd te versturen en een bewerkingsovereenkomst af te sluiten met derde partijen die deze overeenkomst aanbieden. Persoonsgegevens kunnen ook gedeeld worden met derden wanneer wij gebruik maken van tracking-cookies. Deze zullen enkel voor eigen marketingdoeleinden gebruikt worden en niet worden gedeeld met/verkocht worden aan derden. Hierboven vindt u meer informatie over hoe wij deze kunnen gebruiken en hoe u hier toestemming voor geeft.


    Gegevens inzien, wijzigen of verwijderen

    U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering aanvragen per post of door middel van een e-mail naar ons via de contact informatie, onderaan deze pagina. Actie Platform zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.


    Beveiliging

    Actie Platform neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Actie Platform maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om uw persoonsgegevens te waarborgen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn, er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Actie Platform verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op met Actie Platform via onderstaande informatie:
    Actie Platform is als volgt te bereiken:

    Bedrijfsnaam: Actie Platform
    Bezoekersadres: Westeinderweg 14, 1687 PL Wognum
    Telefoon: 0226 748 011
    E-mail: info@actieplatform.nl


    Heeft u een vraag of klacht over uw privacy?

    Heeft u vragen of een klacht over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen via info@actieplatform.nl

    We doen er alles aan zo goed mogelijk te helpen. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over de afhandeling van uw klacht. In dat geval is het mogelijk uw klacht bij de Autoriteit Persoonsgegevens in te dienen.

  3. Neem vooral contact op

    En zo bieden we bij Actie Platform nog veel meer toegevoegde waarde. Wilt u weten hoe we onze services vormgeven en hoe we data privacy en data security waarborgen? Neem dan contact op via: info@actieplatform.nl of bel 0226 74 80 11
Actie Platform maakt gebruik van cookies voor analytische doeleinden. Door op Toestaan te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Actie Platform maakt gebruik van cookies voor analytische doeleinden. Door op Toestaan te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
Uitleg
Toestaan